logo
youtube facebook

Pilar Villa, nova directora de l'Esbart Dansaire Sant AdriÓ


 

Pilar VillaDesprès de 30 anys el Sr. Xavier Blanes deixa la direcció artística de l'esbart i agafa el relleu la Sra. Pilar Villa, professora i dansaire de l'Esbart Sant Martí de Barcelona.

Aquest relleu ve motivat pel canvi que està realitzant l'entitat. S'ha decidit donar un caire nou en la direcció artistica de l'esbart i és per això que ha iniciativa del Sr. Blanes es va decidir fer el canvi.

Pilar Villa

 

 

 

 

 

 

S'ha buscat una persona amb molta experiència i professionalitat  en el món de l'ensenyança de la dansa tradicional per dur a terme les aspiracions de l'entitat.

Finalment la Sra. Pilar Villa ha acceptat el repte de dirigir l'esbart Dansaire Sant Adrià i la Junta veient el seu curriculum i el seu tarannà està convençuda que és la persona més adient per portar a terme aquest canvi tant desitjat.

Volem agrair tota la feina realitzada al Sr. Xavier Blanes durant tots aquests anys de dedicació i treball per l'entitat i donem la benvinguda a la Sra. Pilar Villa desitjant que es trobi a gust amb tots nosaltres i que aconsegueixi totes les fites que tingui en ment pel bé de l'entitat i de la dansa tradicional catalana.

La Junta

Curriculum dansa Sra. Pilar Villa

Curriculum Dansa Sra. Pilar Villa

 

ę www.esbartdansairesantadria.com | C/ Josep Tarradellas, s/n, Sant AdriÓ de Bes˛s (Barcelona) | Tel. 93 462 23 88 (tarda) | info@esbartdansairesantadria.com | Correu intern