logo
youtube facebook

Presentaciˇ del Projecte 39a Trobada Nacional de Bastoners


El passat dimarts, 25 de març l'Esbart Dansaire Sant Adrià va presentar davant de la corporació municipal, Diputació de Barcelona, Coordinadora de Ball de bastons de Catalunya i Associacions de Sant Adrià, el projecte de Sant Adrià, Ciutat Bastonera 2014 i la 39a Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya.

El projecte va ser presentat pel president de l'entitat el Sr. Xavier Blanes dins del Plenari d'entitats del mes de març.

El projecte, engrescador, dinàmic i de ciutat va tenir molt bona acollida pels participants a l'acte i es va valorar com un projecte de ciutat com els que es varen organitzar dins del Forum de les Culturas 2014. Es vol involucrar a les màximes entitats possibles del municipi i que el ball de bastons estigui present durant tot el dia als diferents barris de la Ciutat.

Es va presentar també el Concurs del Cartell de la trobada valorat en 200 € i les tasques del voluntariat amb el seu formulari d'inscripció (els dos documents els trobareu penjats a la pàg. web de l'esbart, de l'Ajuntament de Sant Adrià i de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya).

Totes les novetats sobre la trobada les trobareu a l'apartat específic de la pàg. web de l'Esbart Dansaire Sant Adrià.

 

 

ę www.esbartdansairesantadria.com | C/ Josep Tarradellas, s/n, Sant AdriÓ de Bes˛s (Barcelona) | Tel. 93 462 23 88 (tarda) | info@esbartdansairesantadria.com | Correu intern