logo
youtube facebook

Els esbarts infantils es mostren al Casal de Cultura


L'Esbart Dansaire Sant Adrià va organitzar el proppassat diumente, 31 de gener una trobada d'Esbarts Dansaires dins de la Roda d'Esbarts Infantil i Juvenil Catalònia. En aquesta trobada realitzada al Casal de Cultura el nostre esbart va estar acompanyat per l'Esbart Espiga d'Or de Barcelona, l'Esbart Gaudi de Barcelona, l'Esbart Dansaire de Granollers i l'Esbart Arrels de Lleida i va comptar amb la presència del Regidor de Cultura de la nostra ciutat el Sr. Juan Carlos Ramos, donant el suport del nostre ajuntament a la Cultura tradicional Catalana.

El nostre esbart és membre actiu de l'Associació Roda d'Esbarts Catalònia, aquesta associació té com a objectiu primordial contribuir a la divulgació de la cultura popular i el folklore, mitjançant un treball continuat i creatiu, contribuint a la formació perfeccionament i enriquiment del treball dels seus components.

La Roda va néixer amb l'intenció de potenciar les ballades dels dansaires més joves, de les seccions infantils i juvenils dels diversos esbarts que la integren, mitjançant un calendari de trobades en que els dansaires dels esbarts comparteixen balls, escenari i experiències.

La trobada celebrada a Sant Adrià s'enmarca dins de la XXXVII edició de la Roda d'Esbarts Catalònia, que ha estat guardonada amb el Premi Federació d'Ateneus de Catalunya a la creativitat en Cultura Popular i Tradicional.

Ha estat una trobada on han participat 60 nens i nenes i on el públic a gaudit d'un total de 18 danses, totes elles d'arrel tradicional i molt divertides. Ha estat un espectacle fresc i dinàmic on tothom a pogut gaudir dels grups més petits dels 5 esbart participants.

 

ę www.esbartdansairesantadria.com | C/ Josep Tarradellas, s/n, Sant AdriÓ de Bes˛s (Barcelona) | Tel. 93 462 23 88 (tarda) | info@esbartdansairesantadria.com | Correu intern