logo
youtube facebook

Qui som, que fem?


L'Esbart Dansaire Sant Adrià es va formar l'any 1983, el seu objectiu principal és el foment i la difusió de la cultura tradicional.

Les nostres activitats estan adreçades a tota la família, a tothom que vulgui aprendre a ballar i pesar-ho bé. No hi ha límit d’edat i tothom té cabuda en el grup.

La nostra activitat la realitzem a Sant Adrià de Besòs, concretament en el Barri del Besòs en el Centre Cultural Besòs i en el Barri de Sant Adrià Centre en els locals parroquials de Sant Adrià.

Realitzem:

Hem estat membres col.laboradors del COOB’92 participant en la cerimònia d'apertura dels Jocs Olimpics de Barcelona i també hem estat membres de l'equip de Priorització del Forum de les Cultures 2004 representant a les entitats de Sant Adrià de Besòs treballant per a que les entitats de la nostra ciutat participessin en el Fòrum.

Durant tots aquests anys l’Esbart a actuat per tot Catalunya: Montserrat, Cardona, Badalona, Barcelona, Esplugues de Francolí, Olot, Gavà, Esplugues de Llobregat, Capellades, Torrelles de Foix, Torrelles de Llobregat,…

Ha representat a Catalunya i a Sant Adrià de Besòs en molts Festivals Nacionals de Folklore: Frigiliana (Màlaga), Alhaurin de la Torre (Màlaga) Múrcia, Villaluenga de la Sagra (Toledo), Madrid, Porriño (Ponteveedra) Torrelavega (Santander), Gijón (Asturias), Alcala de la Selva (Teruel) San Adrian de Palma (Navarra)

 

T’ESPEREM!!!

ę www.esbartdansairesantadria.com | C/ Josep Tarradellas, s/n, Sant AdriÓ de Bes˛s (Barcelona) | Tel. 93 462 23 88 (tarda) | info@esbartdansairesantadria.com | Correu intern